Bumper ball/bubble ball

  • Bumperball

Bumperball är en urkul aktivitet som passar utmärkt för en möhippa, svensexa, friluftsdag, fester, familjesammankomster eller företagsevent.

Iklädda en stor, genomskinlig badboll, spelar ni fotboll, precis som vanligt. Mål räknas förstås, men här är även tacklingar tillåtet vilket gör bubbleballfotboll till en aktivitet som också passar den otekniske spelaren. Bollarna sätts på överkroppen så att ni kan trilla, tacklas och ramla utan att göra er illa. Ni spelar i lag och antal matcher bestäms på plats beroende på antal deltagare.Denna aktivitet är minst lika rolig för dem som tittar på!

Bubbleball-uthyrning

10 st bubbelballs finns för roliga lekar, stafetter, turneringar och matcher för 350 kr/person en timme.

I priset ingår även domare.

Om ni har tillgång till en gräsplan eller gymnastikhall kan ni hyra hem denna aktivitet. Vi kommer och riggar upp allt med mål och bollar. Vi är på plats och dömer samt servar er tills ni är nöjda. Pris 400 kr/person för en timmes spel.

Rekommenderad klädsel

Sportkläder och träningsskor.

Säkerhet

Utrustningen är väl testad och det är nästan omöjligt att att skada sig så länge du följer våra riktlinjer. Deltagande sker dock på egen risk.

Gravida och personer med rygg och nackbesvär avråder vi att deltaga. Vi har en minimiålder för bumperball/bubbleball på 11 år.

Avbokningsregler

Avbokning 7 dagar innan bokat event debiteras 25% av bokat antal deltagare. Avbokning senare än 48 timmar innan bokat event debiteras 50% av eventet.

Boka

de Wilde Outdoor
Öster Vrenninge 106
73363 Salbohed
072-252 42 23
070-949 84 83
info@dewildeoutdoor.se

Destination Sala

Facebook API Ratning: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"FKJ1ikSZZos"}}