Den stora skogsbranden i Västmanland

  • Brand1
  • Brand2
  • Brand3
  • Brand4
  • Brand2
Unikt erbjudande!

de Wilde Outdoor och Hofvanders buss & taxi kommer att fortsätta att erbjuda skolklasser ett guidepaket med syftet att informera och utbilda elever om ”Den stora skogsbranden i Västmanland”. Vi har guider som utbildats av bl a Länsstyrelsen i Västmanland, med många års erfarenhet inom skola och ungdomsverksamhet. Vi garanterar ett pedagogiskt, lärorikt och intressant upplägg på våra turer.

Över 1000 elever från olika skolor har redan deltagit i våra turer, och utvärderingarna visar nöjda elever.

Vi har haft turer med elever i alla åldrar, och turerna är flexibla för er i skolan att planera in – vi vet att planering är a och o inom skolan.

Se unika växter, fornlämningar som kommit fram efter att ha legat begravda under mossor och lavar, flera olika mossor, hör oss berätta om brandförloppet och även om flera vittnesmål, eftersom vi har lokal anknytning. Det är en unik miljö , viktig för alla att få ta del av.

Upplägg

Vi hämtar ansvarig lärare och elever vid skolan och åker sedan genom brandområdet, där vi stannar vid utvalda platser. Under turen rullar ett bildspel på bussens tv-apparater, så att alla får se bilder från området och räddningsaktionen. Vi har bl a fantastiska flygbilder över området.

När turen är över skjutsas ni tillbaka till skolan. Vi kan ta upp till 60 personer, men på fredagar kan vi köra två bussar samtidigt då vi har två guider tillgängliga, då kan vi ta 110 personer vid samma tillfälle.

Kontakta oss för prisförslag.

Mer Info:

Christian de Wilde, 072-252 42 23, info@dewildeoutdoor.se
Bengt Hofvander, 072-507 03 00, info@hofvander.net

Boka

de Wilde Outdoor
Öster Vrenninge 106
73363 Salbohed
072-252 42 23
070-949 84 83
info@dewildeoutdoor.se

Destination Sala

Facebook API Ratning: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"FKJ1ikSZZos"}}